Antena 3 CNN Actualitate Media Euforia TV lansează emisiunea „Vreau pe cineva“, prezentată de actriţa Bianca Sârbu

Euforia TV lansează emisiunea „Vreau pe cineva“, prezentată de actriţa Bianca Sârbu

Euforia TV lansează emisiunea „Vreau pe cineva“, prezentată de actriţa Bianca Sârbu
19 Sep 2011   •   15:44

Azi, 19 septembrie, Euforia TV lansează programul “Vreau pe cineva”. Emisiunea va fi prezentată de Bianca Sârbu, o actriţă foarte carismatică şi plină de viaţă. O bănăţeancă ambiţioasă, Bianca Sârbu este căsătorita şi are doi copii minunaţi. De mică a cochetat şi cu actoria şi cu muzica. A cântat în formaţia liceului cu care a avut concerte şi diverse apariţii tv. Deşi muzica a fost mereu pe primul plan, alegerea finală a fost  actoria. Bianca a urmat Facultatea de arte Hyperion, secţia actorie. Acum e actriţă la teatrul Constantin Tănase. A participat la emisiuni precum : “Stele de 5 stele” sau “Genialii”. Are scos pe piaţă un dublu album muzical, piese vechi, nemuritoare, interpretate într-o manieră moderna.

Bianca va da lovitura pe sticlă de luni până vineri, ora 16:00  şi duminică de la 17:30. Ea va prezenta cel mai consacrat  format de dating-show la nivel mondial. ”The Dating-Game” a ajuns şi în România în cadrul emisiunii mult asteptate “Vreau pe cineva” difuzată de Euforia TV.

“Vreau pe cineva” este emisiunea care va ţine cu sufletul la gură milioane de telespectatori, aducând un suflu nou, emoţii şi o nouă formă de divertisment în peisajul audio-vizualului românesc. Fiind un show cu o lungă istorie, prezentat în peste  30 de ţări, “Dating-game” vine prima data în România, cu un suflu nou şi un titlu pe măsură.

Emisiunea e structurată pe patru runde prin care concurenţii încearcă să îşi descopere opiniile asupra vieţii de zi cu zi, asupra relaţiei de cuplu şi a vieţii private. Programul se bazeaza pe prezenta in platou de o parte si de alta a paravanului a patru baieti si doua fete sau/si invers: patru fete şi doi băieţi. Fiecare din ei are şansa de a părăsi platoul cu un potenţial partener/partenera de viaţă.

Eşti în căutarea iubirii? Există un loc perfect pentru tine -  “Vreau pe cineva”- locul în care jumătatea îndelung căutată te aşteaptă de azi, 19 septembrie, la Euforia TV.

×
Subiecte în articol: Euforia Tv program actriţă
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close