Antena 3 Actualitate Media Euforia TV va începe difuzarea unui nou serial extraordinar, în ziua în care împlineste opt ani

Euforia TV va începe difuzarea unui nou serial extraordinar, în ziua în care împlineste opt ani

14 Ian 2014   •   21:03
Euforia TV va începe difuzarea unui nou serial extraordinar, în ziua în care împlineste opt ani

Pe 15 ianuarie, Euforia tv, postul dedicat femeilor al trustului Intact Media Group, aniversează opt ani de când aduce în casele telespectatorilor cele mai noi emisiuni de lifestyle şi cooking, vedete îndrăgite, reality-show-uri originale, dar şi cele mai actuale şi de success seriale, care au sute de milioane de fani în întreaga lume. Ghidându-se după acestă premisă, Euforia tv lansează, chiar în ziua aniversării sale, serialul “Iubirile croitoresei”, o producţie cu audienţe colosale în Spania, fiecare episod având cinci milioane de privitori, depăşind în clasamente talent show-ul “Vocea Spaniei”. Ecranizarea cărţii cu acelaşi titlu, “Iubirile croitoresei” (“El tiempo entre costuras”), scrisă de Maria Duenas, şi vândută în 30 de ţări, în peste trei milioane de exemplare, este o emoţionată poveste de dragoste şi trădare, un cocktail de aventuri, spionaj, glamour, haute- couture, agenţi dubli, toate petrecându-se pe fondul Războiului Civil din Spania, dintre anii 1936-1939. Serialul poate fi vizionat de telespectatori din 15 ianuarie, de luni până joi, de la ora 20.00, la Euforia tv.

Tot pentru a marca aniversarea de opt ani, Euforia TV face cadou telespectatoarelor sale fidele, din 14 ianuarie, de la ora 23.00, minunatul serial de comedie „Totul despre sex”, difuzat acum în doză completă de „euforie”, de luni până joi, câte două episoade pe zi.

Promisiunea noastra: la Euforia TV 2014 este anul tau!

Şi pentru anul 2014, Euforia tv a pregătit pentru telespectatorii săi, pe lângă cele mai recente seriale, şi un nou sezon din reality-show-ul care a făcut senzaţie în România, „Prodanca & Reghe”. Pregătirile pentru cel de-al cincilea sezon sunt deja în toi, iar pentru Ana Maria Prodan şi toţi membrii familiei ei aventurile vor continua pe mapamond, cu şi mai mult umor, cu mai multe personaje, si cu noi „afaceri de familie”, prin care protagoniştii încearcă să cucerească piaţa internaţională.

Un nou proiect de tip celebrity reality- show este „ Când vine barza”, la care participă cupluri de vedete ce au devenit părinţi de curând sau aşteaptă să vină barza în 2014. Pornind de la premisele că apariţia unui copil într-un cuplu modifică radical modul de viaţă, reality-show-ul îşi propune să surprindă programul zilnic al unei familii celebre, cu problemele cu care se confruntă, cum rezolvă situaţiile de criză, care sunt diferenţele dintre acţiunile celebrităţilor faţă de cele ale unui om obişnuit.

Anul acesta, Euforia tv va aduce în premieră, în România, celebrul serial care se bucură de audienţe record în toate ţările în care este difuzat, „Downton Abbey” . Apreciat de-a lungul timpului de criticii americani şi britanici pentru scenariul bine structurat şi personajele complexe, producţia a primit cele mai multe nominalizări din istoria premiilor Emmy, 27 la număr, a câştigat şi un Glob de Aur pentru cel mai bun serial şi a fost lider pe segmentul său orar, atât pe ITV (Anglia) şi PBS (USA), devenind cel mai cunoscut serial britanic. Acțiunea serialului se petrece pe domeniul fictiv “Downton Abbey”, reședința contelui și contesei de Grantham, și urmărește viața aristocratică a familiei Crawley și a slujitorilor lor în timpul domniei regelui George al V-lea.
O altă noutate va fi şi serialul „Ray Donovan”, o producţie CBS, cu Liev Schreiber în rolul principal. Producţia se bucură de aprecierile criticilor, iar la premiile Golden Globe ce au avut loc chiar zilele trecute, actorul Jon Voight, unul dintre actorii din serial, a primit trofeul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar cu interpretarea sa din acestă producţie.

Un alt serial în prima difuzare este „Mistresses” pe care Euforia Tv l-a programat pentru septembrie 2014.

Completând aceste noutaţi , Euforia tv continuă difuzarea de sezoane noi ale serialelor care se bucură deja de popularitate în randul telespectatoarelor : ”Dr.House” (sezonul 5), „Soare, palmieri şi crime”(sezoanele 3 -5), „Costume”(sezonul 2), „Menajere ambiţioase”(sezonul 2), „Păstrează speranţa” (sezonul 2), „Răzbunare” (sezonul 3),”Private practice - Medici în Santa Monica”(sezoanele 5-6), sau „Glee”( sezonul 4).

×
Subiecte în articol: Euforia Tv

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close