Antena 3 CNN Actualitate Media Fost realizator OTV: La acest post se practică şantajul

Fost realizator OTV: La acest post se practică şantajul

Fost realizator OTV: La acest post se practică şantajul
Sursa foto: otv
23 Iun 2010   •   19:31

Arestarea lui Dan Diaconescu a făcut valuri în oraşul natal al acestuia, Caracal. Nici la Arad, de unde e Doru Pârv nu e mai linişte. Ies la iveală şi amănunte despre trecutul clarvăzătorului otevist. Doru Pârv a făcut cinci ani de închisoare pentru furt calificat. Iar la poliţie au început să curgă plângerile din partea foştilor realizatori OTV care susţin că şantajul era o practică obişnuită în cadrul postului de televiziune.

Chiar dacă a plecat de ani buni din Caracal, toată lumea vorbeşte frumos de şeful OTV. Oamenilor nu le vine să creadă că Dan Diaconescu ar fi putut să facă vreun rău cuiva. Şi mai surprinşi sunt foştii săi profesori, de la Colegiul National Ioniţă Asan. Dascălii şi-l amintesc ca pe un elev foarte bun la învăţătură, ambiţios, însă retras şi puţin dornic să iasă în faţă.

Şi în Arad, pe strada unde Doru Pârv avea cabinetul unde făcea preziceri contra cost, lumea vorbeşte despre ultimele evenimente. Cei care-l cunosc mai demult îşi amintesc însă că realizatorul OTV a mai stat vreo 5 ani în închisoare, în 1997.

La secţia 8 de poliţie din Capitală, au apărut şi alte plângeri care vorbesc despre infracţiuni de ameninţare sau trafic de influenţă. Un fost realizator de emisiuni de la OTV susţine că şi alţi angajaţi ai postului şantajau oameni pentru a obţine bani.

"În această televiziune se poartă şantajul, acolo totul e cu arătatul pisicii. Adică: se duce un anumit domn şi începe "nu beţi berea cutare pentru că e otrăvitoare şi conţine nu ştiu ce E-uri". Începe să arate pisica aşa, emisiune de emisiune, după care brusc, oamenii aia, cu controale, cu tot soiul de lucruri, încep să-i cheme la discuţii. "Băi copii, nu vreţi să sponsorizăm emisiunea cutare? Nu vreţi să facem...?" povesteşte Lucian Ionescu, un fost realizator OTV.

Nu este exclus ca în perioada următoare să mai apară plângeri având acelaşi obiect.

Observator

×
Subiecte în articol: otv
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close