Antena 3 CNN Actualitate Media Germania. Cel mai cunoscut prezentator meteo, arestat pentru violarea şi agresarea iubitei sale

Germania. Cel mai cunoscut prezentator meteo, arestat pentru violarea şi agresarea iubitei sale

Germania. Cel mai cunoscut prezentator meteo, arestat pentru violarea şi agresarea iubitei sale
19 Mai 2010   •   17:25

Cel mai cunoscut prezentator al rubricii meteo de la televiziunea germană este cercetat de Parchetul din Manheim pentru vătămarea corporală gravă şi violarea iubitei sale, relatează AFP care citează oficialii germani.

Jörg Kachelmann este un elveţian de 51 de ani care, conform acuzării, şi-a violat iubita în vârstă de 36 de ani, a agresat-o şi a ameninţat-o cu moartea deoarece aceasta intenţiona să-l părăsească.

În timpul violului care a avut loc în luna februarie în apartamentul femeii,Jörg Kachelmann a folosit un cuţit cu lama de opt centimetri, cu care şi-a rănit partenera de viaţă în zona gâtului.

Prezentatorul german ar putea sta la închisoare cinci ani dacă va fi găsit vinovat. El a fost arestat la mijlocul lunii martie pe aeroportul din Frankfurt şi a fost plasat în detenţie provizorie.

Kachelmann îşi susţine însă nevinovăţia, precizând că acuzaţiile ?nu au vreo bază reală?. Presa germană şi telespectatorii au fost uimiţi de anunţul arestării sale.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Germania
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close