Antena 3 CNN Actualitate Media GLEE - din 14 octombrie, la Euforia TV, 23:00

GLEE - din 14 octombrie, la Euforia TV, 23:00

GLEE - din 14 octombrie, la Euforia TV, 23:00
13 Oct 2012   •   11:31
Serialul-muzical urmărit de întreaga Americă vine în premieră şi în România

Toamna aceasta Euforia TV a achiziţionat seriale de top foarte apreciate în America pentru a le difuza în premieră în România. Din 14 octombrie începe serialul Glee, iar din 27 octombrie Revenge/Răzbunare.

Faceţi cunostinta cu gasca veselă din Glee începând de duminica aceasta, numai la Euforia TV. Voci senzaţionale, provocari şi dezamăgiri ale vieţii de adolecent şi coregrafii care îţi taie răsuflarea sunt ingredientele care vă vor face să îi îndrăgiţi imediat pe liceenii din Glee. Un serial nou, în vogă, efervescent, cu şi despre tineri dar pentru oameni de toate vârstele, Glee este o combinaţie captivantă de comedie, dramă şi muzical. În fiecare episod veti putea asculta reinterpretări surprinzatoare ale unor piese celebre, de la cele care au facut istorie de zeci de ani încoace, până la cele mai noi intrări în topurile muzicale internaţionale. În plus, distribuţia este formata din artişti adevăraţi şi compleţi, fiecare din personaje fiind jucat de actori cu voci senzaţionale şi talent la dans.

Tinerii din clubul de muzical al liceului William McKinley formează un grup ciudat dar captivant. Sunt cum nu se poate mai diferiti, ca aspect, personalitate şi comportament, dar sunt legati de pasiunea comună pentru muzică. Clubul Glee se mândreste cu faptul că acceptă pe oricine, fără audiţii. Astfel, ajung să cânte împreună toate tipurile de personaje din liceu: majoretele, băiatul cu dizabilităţi, fata nepopulară cu voce de aur care visează că va deveni un star, vedeta echipei de fotbal, diva afro-americană supraponderală, puştiul gay cu o pasiune nebună pentru modă sau fata timidă pasionată de cultura goth. Tot ce vor de fapt cu toţii, este să îşi găsească locul în lume, prin muzică.

Serialul “Glee”a fost nominalizat la 19 premii Emmy, 6 Satellite, 4 Golden Globe. A câştigat 4 Globuri de Aur, două premii Emmy şi încă 37 de alte premii, plus 103 nominalizări. A câştigat Globul de Aur pentru cel mai bun serial tv la categoria Musical-Comedy. La Premiile Emmy a câştigat la categoriile Outstanding Casting for a Comedy Series/Outstanding Guest Actress in a Comedy Series şi Outstanding Directing for a Comedy Series/Outstanding Supporting Actress in a Comedy Series. Din 14 octombrie, urmariti fascinantele episoade duminica de la ora 23:00.
După aproape 7 ani, în care şi-a câştigat respectul telespectatoarelor fidele şi a comunicat constant cu femeia activă, modernă, pozitivă şi puternică, postul urmează acum o nouă direcţie, “Smart tv for Smart women”şi se va adresa femeii descurcăreţe, agile şi isteţe în toate situaţiile vieţii. Prin mesajele sale şi noua strategie de programming, Euforia TV tinde acum spre un ghid pentru femeile moderne, seducătoare, sexy, puternice, glamour şi pline de pasiune deopotrivă. Noul slogan al postului fiind, Euforia vine din noi!

×
Subiecte în articol: Euforia Tv
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close