Antena 3 CNN Actualitate Media Imnul stației Happy Channel, “E tot ce vreau”, interpretat de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

Imnul stației Happy Channel, “E tot ce vreau”, interpretat de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

Imnul stației Happy Channel, “E tot ce vreau”, interpretat de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman
04 Mar 2016   •   11:19

 Din 7 și respectiv 8 martie, Happy Channel începe să emită. Identitatea canalului va fi și mai bine subliniată de imnul propriu, care pune accent pe valorile promovate de către Happy Channel. Imnul stației se numește “E tot ce vreau” și e interpretat de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

"Ne era dor să lucrăm într-un proiect atât de frumos. Piesa este una motivațională și sinceră, în ale cărei cuvinte se regăsesc persoane de toate vârstele!

Piesa este compusă de Mihai Postolache, un vechi prieten cu care am mai colaborat iar clipul a fost filmat de către Florin Costache.

În clip predomină albul, care semnifica puritatea, dar și idealurile pentru care luptăm și în care credem. Lumea ideală este însoțită și de cuvinte cheie, pe care Vlad le-a construit, iar iubirea este tema principală atât a piesei, cât și a videoclipului. A fost o zi lungă de filmare, ce-i drept, dar plină de entuziasm din partea tuturor! ", povestesc Criss și Vlad.

Din 8 martie, Cristina Ciobanasu și Vlad Gherman vor realiza împreună pentru Happy Channel un magazin COOLtural informativ, “Happy Day”,care va avea o structură de difuzare zilnică, de luni până sâmbătă, de la 23.50 la 00.00, cu mai multe reluări (luni-duminică de la 06:50 si de la 15:50, si luni – sâmbătă, de la 00:50).

 
E tot ce vreau! - Criss & VladImnul happy care trezește iubirea, fericirea și cheamă zilele happy! Be happy!

Posted by Happy Channel on 2 Martie 2016

×
Subiecte în articol: Happy Channel
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close