Antena 3 CNN Actualitate Media În aceastã dupã-amiazã, de la 17:00, la Antena 1, Acces Direct debuteazã cu o exclusivitate despre cazul Caracal

În aceastã dupã-amiazã, de la 17:00, la Antena 1, Acces Direct debuteazã cu o exclusivitate despre cazul Caracal

În aceastã dupã-amiazã, de la 17:00, la Antena 1, Acces Direct debuteazã cu o exclusivitate despre cazul Caracal
02 Sep 2019   •   11:47

Noul sezon Acces Direct, care va avea premiera în aceastã dupã-amiazã, de la 17:00, revine pe micile ecrane cu un subiect în exclusivitate despre cazul Caracal. Echipa Acces Direct a descoperit o nouă victimă a lui Gheorghe Dincã. Aceasta vine în platoul emisiunii cu mãrturisiri în exclusivitate despre momentul rãpirii, dar si despre cum a reuşit sã scape. 

Acces Direct, unul dintre cele mai puternice formate ale dupã-amiezii, difuzat în fiecare zi, de luni pânã vineri, de la ora 17:00, revine pe micile ecrane în aceastã toamnã cu un nou sezon, dar si o serie de modificãri la nivelul conţinutului. Cele mai importante subiecte ale zilei, poveşti de viaţã unice, dezvãluiri emoţionante ale invitaţilor, dar şi informaţii în premierã, toate vor fi dezbãtute în platoul emisiunii, alãturi de un panel de experţi în domeniu, iar seria surprizelor pe care echipa de producţie le-a pregãtit telespectatorilor pentru aceastã toamnã nu se opreşte aici. 
 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close