Antena 3 CNN Actualitate Media "ÎN PREMIERĂ", o echipă de aur! Carmen Avram: E un vârf de carieră din multe care vor urma

"ÎN PREMIERĂ", o echipă de aur! Carmen Avram: E un vârf de carieră din multe care vor urma

"ÎN PREMIERĂ", o echipă de aur! Carmen Avram: E un vârf de carieră din multe care vor urma
de S.T.    |    10 Apr 2013   •   22:22

Antena 3 a fost premiată alături de cele mai bune televiziuni din întreaga lume, în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe 9 aprilie.

Miercuri seară, la Antena 3, în direct din Las Vegas, Mihai Gâdea şi echipa câştigătorilor au vorbit despre noul premiu şi culisele celui mai prestigios festival de televiziune din lume.

Carmen Avram şi echipa emisiunii „În premieră” au fost desemnaţi câştigători la New York Festivals World’s Best Television & Film 2013.

Televiziunea noastră a obţinut premiul pentru cea mai bună imagine pentru reportajul "Pe-un picior de Iad" semnat Carmen Moise - reporter, Cristian Tamas - operator şi Lenard Zsolt - editor.

(Materialul poate fi urmărit aici)

Alături de CNN, BBC, Discovery şi alte canale colosale, Antena 3 a fost nominalizată la New York Festivals World's Best Television and Films, pentru repotajul "Ultima frontieră", finalist la categoria Best Editing, şi pentru reportajul "Pe un picior de iad", finalist la categoria Best Camerawork.

În competiţie cu cele mai puternice televiziuni din lume, Antena 3 a ajuns într-un loc în care n-ar fi visat niciodată.


Carmen Avram, realizator şi prezentator al emisiunii "În Premieră", a vorbit, cu emoţie în glas, despre ceea ce înseamnă acest premiu.

"E un vârf de carieră la care am ajuns din uşor în uşor şi care sper să fie doar un alt vârf din multe care vor urma. Eu abia acum mă trezesc din transă.(...) Mi-am revenit, mă tot uit la medalia asta şi mi se pare că e a altora, dar e a noastră, e aurul nostru , al Antenei 3, al emisiunii În premieră", a spus Carmen Avram, miercuri, la Antena 3.

"
Speram la această medalie, dar nu ne gândeam la ea. Un bronz înseamna fericire maximă, dar aurul acesta te schimbă profund. Am descoperit că muncim la emisiunea aceasta de 2 ani şi după 2 ani a venit aurul în Statele Unite. Ce te mai poate opri? E o lume în care dacă munceşti suficient poţi dobândi orice. Pasiunea şi munca duce la aur", a mai spus Carmen Avram.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat la CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

Urmăreşte înregistrarea integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".






×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close