Antena 3 CNN Actualitate Media Încep ediţiile de platou NEXT DIVA-SEZON II, la Euforia TV, marţi, de la ora 20:00

Încep ediţiile de platou NEXT DIVA-SEZON II, la Euforia TV, marţi, de la ora 20:00

Încep ediţiile de platou NEXT DIVA-SEZON II, la Euforia TV, marţi, de la ora 20:00
26 Apr 2011   •   15:14

Astăzi îl puteţi revedea pe manechinul lui Bote, Alex Stanciu, de data aceasta în postura de prezentator NEXT DIVA-Sezon II. Incepand de astazi, in fiecare marti de la ora 20:00 Euforia TV difuzeaza editiile de platou ale emisiunii. Tensiuni, invitati vedete si noi provocari pentru fetele ce vor ramane in competitie pentru miza cea mare-un post de prezentatoare la Euforia TV.

Editia de azi, 13-cu ghinion! Din 27 de fete, 13 vor parasi competitia.
Multe au venit, putine raman!

Fetele au cateva momente artistice pregatite de ele acasa, apoi fac cateva exercitii de miscare scenica in platou cu Tonkins.  Imaginile  de la prima lor sedinta foto –photo-session costum de baie va vor starni cu siguranta curiozitatea. Fetelor nu le-a fost deloc usor, au fost insa conciliate de Aurelian Temisan care le-a dat cateva sfaturi, asa ca la inceput de cariera.

Printre concurente Ramona Farcas, iubita fotbalistului Ioan Hora (CFR CLUJ), Dania Saplacan, Diana Grigoras si Alina Coltan care au pozat sexy pe site-ul lui Dan Boerescu  si nu in ultimul rand, frumoasa Rebeca Mihai, prima femeie dirijor din Romania cu silicoane.

Multe fete frumoase si talentate. In seara aceasta de la ora 20:00 la Euforia TV, vedem cine se ridica la asteptarile juriului format din Andreea Banica, Tonkins Anderson si Dan Silviu Boerescu.

×
Subiecte în articol: Euforia Tv
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close