Antena 3 CNN Actualitate Media Începând de luni, “Obsesia” se vede la Euforia TV

Începând de luni, “Obsesia” se vede la Euforia TV

Începând de luni, “Obsesia” se vede la Euforia TV
21 Oct 2015   •   12:41

Începând De Luni, 26 octombrie, Euforia TV difuzează, în premieră și în exclusivitate, serialul turcesc “Obsesia”, (“Bir Bulut Oslam”) o producție 2009, cu un scenariu care redă povestea dramatică a unei tinere - în fiecare seară, de luni până vieneri, începând cu ora 20.00.

Serialul “Obsesia” povestește drama lui Narin, o tânără care a trecut prin multe si care traieste sub presiunea unei relatii abuzive cu Mustafa, transformându-i viata într-un iad. În clipa în care apare, în sat, Dr Serdar si Narin se apropie de el, traiectul vietii ei se schimbă, dar, în acelasi timp, se si complică din cauza iubirii obsesive a lui Mustafa.

Din distribuția serialului fac parte: Engin Altan Duzyatan (Dr Serdar), Melisa Sozen (Narin), Engin Akyurek (Mustafa), Aslihan Gurbuz (Asiye) si Sukran Ovali.

Producția “Obsesia” va intra în grila de programe Euforia TV după dating show-ul “Dă o sansă dragostei”, începând de luni (26 octombrie) până vineri, de la ora ora 20.00, în locul serialulului “20 de minute”, a cărui poveste ia sfarsit pe 23 octombrie.

×
Subiecte în articol: Euforia Tv
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close