Antena 3 Actualitate Media INSULA IUBIRII. A picat testul dragostei încă de la început: „E un om liber şi poate sã facã ce vrea cu viaţa lui!”

INSULA IUBIRII. A picat testul dragostei încă de la început: „E un om liber şi poate sã facã ce vrea cu viaţa lui!”

14 Mai 2019   •   15:35
INSULA IUBIRII. A picat testul dragostei încă de la început: „E un om liber şi poate sã facã ce vrea cu viaţa lui!”

INSULA IUBIRII. Cea mai nouã ediţie Insula Iubirii, de la Antena 1, i-a adus asearã în faţa concurenţilor pe rivalii lor de temut. Atât fetele, cât şi bãieţii, au avut asearã ocazia sã îi cunoascã pe cei cu care, timp de 20 de zile, îşi vor petrece timpul jumãtãţile lor. Iar dacã bãieţii au decis la unison cã nimic din ceea ce au fãcut ei pânã acum nu este motiv întemeiat de despãrţire, au arãtat asearã cã au limite foarte stricte când vine vorba de eventualele derapaje ale partenelor. Fiecare dintre aceştia şi-a instruit partenera ca indiferent de veştile primile de pe insula lor, acestea sã rãmânã imune la imagini. Eusebiu a fãcut apel la maturitatea Teodorei, Adrian la reputaţia Denisei, Aurel a fãcut apel la trecutul Dianei, iar Costas la naivitatea Geaninei.

INSULA IUBIRII. De partea cealaltã a baricadei, demarajul în forţã al concurenţilor din acest sezon a fãcut ca ceremonia de blocare sã prezinte o curiozitate majorã şi din partea ispitelor masculine. Fãrã a avea nevoie sã îşi mai facã o prezentare, Andi a avut de înfruntat orgolii masculine şi ranchiunã, devenind ţinta bãrbaţilor şi confirmând o datã în plus postura pe care partenerele lor i-au atribuit-o: cea de ispitã supremã, pericol iminent şi rival incontestabil.  Atitudinea detaşatã a ispitei a  fãcut ca ceremonia sã continue ca o simplã formalitate, iar singura ispitã blocatã a fost Ionuţ, de cãtre Aurel. În totalã opoziţie cu starea lor de la Hansar, drumul cãtre Purimuntra a fost unul gãlãgios, presãrat cu un conflict între Aurel şi Costas, care a decis viitorul relaţiilor pe insula lor. Nici Costas şi nici Aurel nu acceptã subordonarea, aşa cã fiecare şi-a fãcut propria gaşcã în care sã fie lider.

INSULA IUBIRII. A urmat apoi prezentarea ispitelor feminine, fetele având ocazia sã afle cã pe insula bãieţilor vor merge şase tinere senzuale, gata sã le supunã relaţiile la teste deloc uşoare. Pe lângã Maria, Bianca, Dana şi Nico, douã noi ispite şi-au fãcut apariţia pe insulã. Senzualã, inteligentã, atentã la nevoile bãrbatului de lângã ea şi abilã când vine vorba de identificarea vulnerabilitãţilor din cuplu, Irina şi-a câştigat statutul de ispitã încã din sezonul patru. Seducãtoare şi misterioasã, pasionalã şi capabilã sã stârneascã imaginaţia oricãrui bãrbat, Loredana s-a prezentat drept ispita dornicã sã accepte provocãrile Insulei. Deşi nu au nici un fel de informaţii despre ispitele noi din acest sezon, cele patru femei nu au nici interesul şi nici curiozitatea de a afla detalii despre cele ce vor petrece aproape trei sãptãmâni alãturi de partenerii lor. Ba mai mult, acestea decid sã  nu blocheze pe nimeni, determinate fiind sã îşi protejeze relaţiile prin toate mijloacele posibile.

INSULA IUBIRII. Teodora a ales sã îşi punã la adãpost vanitatea, vanitate care nu o lasã sã accepte cã existã o femeie mai bunã pentru Eusebiu; Geanina sã îşi apãre inelul promis de Costas în România,  Denisa a decis sã aleagã minciuna Teodorei, iar Diana sã îşi protejeze relaţia cu un bãrbat pe care l-a adus în braţele ei tocmai prin libertatea pe care i-a oferit-o.

 

×
Subiecte în articol: Insula Iubirii
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close