Antena 3 Actualitate Media INSULA IUBIRII. „De ce ai spus lucrul ãsta despre mine?!”

INSULA IUBIRII. „De ce ai spus lucrul ãsta despre mine?!”

13 Mai 2019   •   13:35
INSULA IUBIRII. „De ce ai spus lucrul ãsta despre mine?!”

INSULA IUBIRII Prezenţa pe insulã a cuplului Aurel şi Diana şi a ispitelor cu care cei doi au picat deja testul în urmã cu un an genereazã, indiferent de situaţia în care cei implicaţi interacţioneazã, tensiune şi o stare la limita conflictului. Se va întâmpla şi în aceastã searã când, în loc sã se bucure de activitatea pusã la cale de insulã pentru a se relaxa, o ieşire cu jetsky-urile, Aurel nu face decât sã îşi concentreze atenţia asupra Mariei. 

INSULA IUBIRII  Dacã pentru restul bãrbaţilor aflaţi pe insulã, activitatea a presupus adrenalinã şi entuziasm necenzurat, pentru Aurel, toate acestea s-au transformat treptat în agitaţie. O agitaţie pe care nu a reuşit sã şi-o ascundã în faţa camerei şi care are ca sursã principalã subiectul atenţiei lui – femeia pentru care în urmã cu un an, în acelaşi loc, dezvoltase o pasiune fulgerãtoare, pânaîn pragul îndrãgostirii, dar care acum se aflã în centrul atenţiei unui alt bãrbat. 

INSULA IUBIRII De cealaltã parte, Maria, cãci despre ea este vorba, conştientã cã zvonul lansat de Aurel, şi anume cã între ei doi ar fi existat relaţii intime, îi atacã atât onoarea, cât şi credibilitatea, doreşte sã clarifice problemele dintre ei, mai ales cã Aurel începe sã dea deja primele semne de invidie la adresa lui Adrian. „Adicã eu mã duc sã îţi iau ţie o sutã de trandafiri, n-am luat nimãnui în viaţa mea aşa, şi tu pleci? Îi va reproşa Aurel Mariei, însã aceasta nu se va sfii sã lãmureascã lucrurile: „De ce ai spus lucrul ãsta despre mine?”. Cum îşi va justifica Aurel zvonul pe care l-a propagat timp de un an, aventura de care nu a avut parte, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie Insula Iubirii, difuzatã în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1. 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close