Antena 3 Actualitate Media INSULA IUBIRII. Momente scandaloase în showul TV: „Nu cred că înțelege cât e de penibil!”

INSULA IUBIRII. Momente scandaloase în showul TV: „Nu cred că înțelege cât e de penibil!”

16 Iul 2019   •   13:08
INSULA IUBIRII. Momente scandaloase în showul TV: „Nu cred că înțelege cât e de penibil!”

INSULA IUBIRII. Asearã, Minitelul a avut parte de o ieșire în faimosul cartier al Hua Hin-ului, iar drumul până acolo a fost momentul ideal ca Ionuț să devină sacul de box în care Denisa își descarcă frustrările generate de oficializarea si expunerea relatiei lui Andi cu Geanina. 

INSULA IUBIRII. O discuție de complezență începută de Ionuț a degenerat într-o serie de reproșuri și acuzații la adresa celui pe care încă îl consideră vinovat pentru faptul că ea este nevoită să își petreacă timpul cu el și nu cu Andi. “Acum sunt obligată să ies cu tine pentru că ești singurul care ai rămas”, a fost reacția femeii.  Doar că umilința nu s-a oprit, iar Denisa l-a invitat pe Ionuț la un date și nu s-a ferit să îi ofere același tratament pe parcursul orelor petrecute împreună. 

INSULA IUBIRII. Andi i-a pregătit o surpriză Geaninei pentru noaptea de Dragobete. A aranjat o cameră cu flori și lumânări doar pentru ei, totul pentru ca Geanina să învețe că iubirea implică gesturi demonstrative, dar și pentru a o îndepărta pe aceasta de influența Denisei. 

INSULA IUBIRII. La Purimuntra, Adrian a devenit ținta complotului Mariei și Danei. Dana s-a prefăcut îndrăgostită de Adrian și a început să îi ofere atenția și afecțiunea pe care bărbatul le aștepta de la Maria. A fost noaptea în care concurentul a avut senzația că își trăiește fantezia de a avea două ispite pe lista cuceririlor: “Sunt complet dat peste cap, mi s-au complicat lucrurile mai mult decât credeam”. Ceea ce l-a făcut să se gândească la un singur lucru: validarea supremă în fața insulei și a telespectarilor, asta pentru că două dintre cele mai râvnite femei de la Insula Iubirii au fost la picioarele lui. 

INSULA IUBIRII. Vrăjit de noua apariție din viața lui, a început să îi servească Danei aceleași texte de cucerire, semn că eșecul înregistrat cu Maria nu l-a învățat nimic. “Nu știu ce să zic, ești perfectã! Dacă vrei să dormi, știi unde e patul meu”, a fost replica cu care Adrian a încercat să își materializeze planul de a avea parte de o noapte cu o ispită, dar a obținut același rezultat, ajungând să își petreacă noaptea singur.

INSULA IUBIRII. Denisa a primit imagini cu tentativele nereușite ale lui Adrian de a-i atrage atenția Mariei, criticile femeii la adresa lui, presiunea la care este supus din partea lui Costas, dar și determinarea bărbatului de a obține, cu prețul propriei umilințe, confirmarea din partea ispitei. “Nu cred că înțelege cât e de penibil, eu m-aș simți prost în locul lui să îmi spună asemenea lucruri persoana de care eu sunt îndrăgostită”, a fost reacția femeii care a trăit alături de el cinci ani de relație. Triunghiul conjugal al cărui personaj principal a devenit Adrian ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru femeia care pe insula ei trăiește o situație similară, dar, în schimb, aceasta doar s-a bucurat de umilința la care a fost supus bărbatul cu care a venit în Thailanda. Cum vor continua lucrurile în cele douã resorturi, telespectatorii vor putea urmãri lunea viitoare, de la 20:00, la Antena 1, într-un nou episod Insula Iubirii. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close