Antena 3 CNN Actualitate Media INSULA IUBIRII. O nouă ispită pentru Aurel. ”Ce cauți tu aici?”

INSULA IUBIRII. O nouă ispită pentru Aurel. ”Ce cauți tu aici?”

INSULA IUBIRII. O nouă ispită pentru Aurel. ”Ce cauți tu aici?”
10 Iun 2019   •   10:04

INSULA IUBIRII. Cel mai nou episod Insula Iubirii, difuzat în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1,  aduce pe insulã o nouă ispită, care a venit special pentru a testa fidelitatea lui Aurel față de Dana, cea cu care acesta a făcut deja nunta la Purimuntra. Provocarea este cu atât mai mare cu cât noua ispită nu este doar o femeie frumoasă, calitatea ei principală fiind relația de lungă durată pe care a avut-o cu Aurel.

INSULA IUBIRII. Reîntâlnirea cu Alexandra, femeia alături de care a participat la Insula Iubirii în sezonul 3, a fost pentru Aurel pe cât de neprevăzută, pe atât de naturală. “Ce cauți tu aici? Sunt imun la orice!”, a fost prima reacție a concurentului, ca după doar câteva minute să se instaleze familiaritatea în gesturi între cei doi.

INSULA IUBIRII. Alexandra își va juca cartea femeii care vine să îl aducă acasă și, în primul rând, va dori să vadă dacă poate trezi ceva în fostul partener de viață care și-a declarat public, timp de 5 zile, sentimentele față de ispita Dana.

INSULA IUBIRII. Dacă va reuși Aurel să stea departe de Alexandra și să arate că intențiile lui față de Dana sunt serioase, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie Insula Iubirii, în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close