Antena 3 CNN Actualitate Media INTACT MEDIA GROUP lansează publicaţia economică INCOME

INTACT MEDIA GROUP lansează publicaţia economică INCOME

INTACT MEDIA GROUP lansează publicaţia economică INCOME
25 Apr 2012   •   18:18

INTACT Media Group anunţă lansarea platformei media integrate Income, care se va adresa întregului mediu de afaceri, cu declinare în print, online, TV & radio.  Conceptul multiplatformă debutează astăzi, prin evenimentul "Business Innovator", pe tema inovaţiei în afaceri. Income Magazine va apărea pe piaţă joi, 26 aprilie, fiind o apariţie săptămânală, glossy, vizând sfera de business, ţinta fiind afacerile mici şi mijlocii, top şi middle management, proprietari de business-uri sau viitori antreprenori.

Din 28 aprilie, în fiecare sâmbătă, INCOME se va declina tv, începând cu ora 13.00, la Antena 3, şi radio, la Europa FM, de la ora 09.30. Producţia de televiziune este prezentată de Sorin Barariu, iar cea radiofonică îl are la microfon pe Iorgu Ianoşi. Temele abordate în cele două emisiuni se sincronizează cu conţinutul revistei şi al portalului de business, dar vor fi dezvoltate, conform oportunităţilor oferite de fiecare suport media.

Portalul de business, www.incomemagazine.ro va include şi extinde conţinutul generat de revistă şi emisiuni, oferind informaţie la zi, abordată contextualizat, cu atitudine, cu prezenţă umană şi dinamică dată de actualitate.

Elena Cristian este redactorul şef al publicaţiei INCOME: "În perioade de crize se nasc invenţiile, descoperirile şi marile strategii, spunea Albert Einstein. Noi am descoperit ce lipsea în presa de business şi am inventat un produs privind în perspectivă, anticipând nevoile cititorilor nostri.  Income Magazine este mai mult decât o revistă, este o platformă completă, unică în peisajul presei româneşti."

Managerul de proiect este Adrian Ursu, director de integrare editorială în Intact Media Group, care declară: “Bucuria mea de a regăsi hârtia tipărită - foarte bine tipărită, aş spune chiar - în revista săptămânală care face parte din platforma Income sper să o împărtăşească foarte mulţi dintre cei care uneori au nevoie să simtă cuvintele între degete, nu doar să le audă sau să le culeagă de pe display-uri megapixelate. Tot proiectul Income e o provocare intelectuală şi cred că aceasta va fi una dintre şansele sale de succes”.

Intact Media Group ajunge astăzi la peste 10 milioane de romani, printr-un un portfoliu puternic de brand-uri de referință în televiziune, presă scrisă, radio, online şi producţie, printre care Antena1, Antena3, Jurnalul Național, Radio ZU sau gsp.ro.



×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close