Antena 3 CNN Actualitate Media Jurnalista Emilia Șercan, amenințată cu moartea. "Am depus plângere la Poliție, ministrul de Interne a fost informat"

Jurnalista Emilia Șercan, amenințată cu moartea. "Am depus plângere la Poliție, ministrul de Interne a fost informat"

Jurnalista Emilia Șercan, amenințată cu moartea. "Am depus plângere la Poliție, ministrul de Interne a fost informat"
17 Apr 2019   •   13:46

Jurnalista Emilia Șercan anunță că a primit amenințări cu moartea.

"Luni seara, la ora 21,05, am primit un mesaj de amenințare cu moartea. Mesajul vine în contextul în care de trei săptămâni public în mod constant informații despre tezele de doctorat plagiate de la Academia de Poliție, instituție aflată în subordinea Ministerului de Interne, iar alte materiale erau în pregătire. Până acum am fost înjurată, intimidată, urmărită, s-a încercat compromiterea mea, însă de data asta s-a trecut la un alt nivel. Conținutul mesajului sugerează că amenințarea este legată de subiectele la care lucrez acum.

Am depus chiar luni noaptea plângere la Poliția Capitalei și sper că polițiștii își vor face treaba, iar cel sau cei care au recurs la amenințări vor fi prinși cât mai repede. Ministrul de Interne și șeful IGPR au fost informați despre amenințările pe care le-am primit", se arată în mesajul publicat de Emilia Șercan.

×
Parteneri
Primele imagini cu Ana Morodan, conducând haotic
x close