Antena 3 Actualitate Media Așteptarea a luat sfârșit! Din 10 iunie, Jurnalul cărților esenţiale revine la chioșcuri!

Așteptarea a luat sfârșit! Din 10 iunie, Jurnalul cărților esenţiale revine la chioșcuri!

08 Iun 2020   •   14:49
Așteptarea a luat sfârșit! Din 10 iunie, Jurnalul cărților esenţiale revine la chioșcuri!

Operele marilor autori români pot fi găsite din nou la distribuitorii de presă, împreună cu ziarul Jurnalul, începând de miercuri, 10 iunie.

Și, chiar dacă izolarea a luat sfârșit, obiceiul lecturării unei cărți trebuie să rămână. Mai ales că urmează volume valoroase, scrise de cei mai apreciați autori români.

Iată ce cărți îți oferă Jurnalul luna aceasta:

Miercuri, 10 iunie

Jurnalul Aurorei Serafim - Sidonia Drăgușanu

Un roman social despre România anilor ‘50, o foarte frumoasă poveste de dragoste cu final neașteptat. În Jurnalul ei, iubirea vindecă și câștigă într-o epocă dominată de ură de clasă.

Miercuri, 17 iunie

Bună dimineața, băieți! - Grigore Băjenaru

Poznașul elev de odinioară revine în postura de  profesor, însă aventurile și situațiile imprevizibile sunt memorabile și pline de umor.

Notă: Abonații la Jurnalul cu insert vor primi și volumul ”Cișmigiu & Comp”, cu aceleași întâmplări duioase și foarte amuzante.

Miercuri, 24 iunie

Asasinat la Cracovia - Eliza Roha

O autoare cu vocație narativă și spirit detectiv creează propriul univers, cu personaje și crime speciale, care o așază la loc de frunte în acest gen literar alături de Rodica Ojog Brașoveanu.

Preț special: 19,9 lei ziarul + cartea.

Poți face comenzi în continuare la numărul de telefon 0787.802.913 la la adresa [email protected] şi iți trimitem cărțile acasă, la finalul lunii.

Un proiect marca Jurnalul și editura Hoffman - www.editurahoffman.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close