Antena 3 CNN Actualitate Media Justiţia franceză interzice orice nouă difuzare a fotografiilor cu Kate. Orice republicare, amendată cu 10.000 euro

Justiţia franceză interzice orice nouă difuzare a fotografiilor cu Kate. Orice republicare, amendată cu 10.000 euro

Justiţia franceză interzice orice nouă difuzare a fotografiilor cu Kate. Orice republicare, amendată cu 10.000 euro
18 Sep 2012   •   17:18

Justiţia franceză a blocat, marţi, publicarea în continuare a fotografiilor în care ducesa Kate apare topless. Potrivit AFP, a fost luată decizia de a interzice cedarea acestora de către editorul francez şi orice nouă difuzare a lor.

Sesizat de prinţul William şi de soţia sa, tribunalul din Nanterre a interzis editurii Mondadori "să cedeze ori să difuzeze, pe indiferent ce suport, indiferent cui şi indiferent în ce mod, mai ales pe tablete digitale", fotografiile publicate vineri de revista Closer.

Fotografiile au fost făcute în timpul vacanţei private a cuplului princiar în Provence şi publicate iniţial de revista franceză Closer, apoi preluate de cotidianul Irish Daily Star şi de săptămânalul italian Chi, proprietate a grupului Berlusconi.

Editorul trebuie să predea cuplului originalele fotografiilor în termen de 24 de ore. Revista va fi amendată cu 10.000 de euro pentru fiecare republicare sau distribuire a pozelor.

În paralel, justiţia franceză a deschis marţi o anchetă preliminară în urma plângerii penale depuse luni de prinţul William şi de soţia sa, Kate, pentru atingere adusă vieţii private, a anunţat Parchetul din Nanterre.



×
Subiecte în articol: printul William
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close