Antena 3 Actualitate Media Liviu Dragnea, atac la Rareș Bogdan: Stătea cu capul plecat. Asta pregătesc pentru noi

Liviu Dragnea, atac la Rareș Bogdan: Stătea cu capul plecat. Asta pregătesc pentru noi

11 Mai 2019   •   14:26
Liviu Dragnea, atac la Rareș Bogdan: Stătea cu capul plecat. Asta pregătesc pentru noi

Președntele PSD, Liviu Dragnea, le-a spus gălățenilor prezenți la mitingul social-democraților că programul pentru tomate va fi extins.

"Toată ţara ştie ce înseamnă comuna Matca (în judeţul Galaţi n.red), cât de bune sunt roşiile de aici, nu ştiu dacă sunt la fel de bune ca acelea din Teleorman. Dar o să vin odată cu roşii de la mine la dumneavoastră şi o să facem un concurs. Dar şi într-un caz şi în altul, şi ale noastre şi ale dumneavoastră sunt mai bune decât cartoanele şi rumeguşul pe care le găsim în magazine. Pentru că vreau să mâncăm sănătos, vreau ca pe masă copiii noştri să aibă legume şi fructe gustoase, curate şi sănătoase (...) O să extindem programul de tomate, pentru că alocăm bani şi mai mulţi, alocăm bani şi pentru încălzirea serelor pentru că vreau să acoperim şi lunile de iarnă cu tomate româneşti. E greşit că vrem asta? E greşit că noi forţăm investiţia în sistemul de irigaţii? Zeci de ani nu s-au mai irigat aceste ogoare, milioane de hectare au început să fie irigate, asta înseamnă producţie mai mare şi le pare rău pentru că ei hotărâseră soarta acestei ţări, să nu mai producem, ci doar să consumăm. Să ne angajăm la ei, să ne vindem şi sufletul şi să nu mai avem nicio voce, doar să stăm cum stătea Rareş Bogdan joi, cu capul plecat. Asta pregătesc ei pentru România", a afirmat Dragnea, în discursul rostit de pe scena mitingului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close