Antena 3 CNN Actualitate Media Anunțul oficial făcut de Loredana. Cum vor reacționa cei de la PRO TV?

Anunțul oficial făcut de Loredana. Cum vor reacționa cei de la PRO TV?

 Anunțul oficial făcut de Loredana. Cum vor reacționa cei de la PRO TV?
04 Apr 2018   •   16:58

Celebra cântăreață Loredana Groza a făcut un anunț spectaculos miercuri. Pe lângă lungul șir de concerte și apariții televizate, Lore va juca și în musicalul "Mamma mia".

"Dragii mei, vă anunț cu bucurie și emoție că ... voi juca în Mamma Mia ! cel mai mare musical care s-a montat vreodată in Romania. Voi fi Donna! Da, chiar rolul care - în filmul inspirat de acest musical - era jucat de Meryl Streep. Am emoții pentru ca muzica ABBA înseamnă muzica pe care am crescut. Cine ar fi crezut vreodată că într-o zi voi avea această șansă, atunci cand tata mi-a adus prima caseta cu ABBA din Libia și când profesorul meu de engleză de la școala primară ma punea să cânt în fața clasei și apoi în fața întregii scoli piesele ABBA?!
Va fi o montare spectaculoasă, 3 ore de dans, de muzică și interpretare scenică, voi avea colegi de scenă pe care am rareori am ocazia să-i întalnesc – pe toți, oameni extraordinari– în același spectacol. E o mare bucurie pentru noi toți si sunt sigură ca veți simți și voi emoțiile noastre si veți avea super amintiri de la aceste spectacole.

 

×
Subiecte în articol: loredana Loredana Groza
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close