Antena 3 Actualitate Media LOVITURĂ pentru Realitatea TV. CNA a decis: "NU mai are voie să emită". Vezi condiţiile

LOVITURĂ pentru Realitatea TV. CNA a decis: "NU mai are voie să emită". Vezi condiţiile

de O.P.    |    17 Sep 2013   •   12:34
LOVITURĂ pentru Realitatea TV. CNA a decis: "NU mai are voie să emită". Vezi condiţiile

CNA a decis, în şedinţa de marţi, să respingă solicitarea societăţii Realitatea Media SA de prelungire a licenţei audiovizuale analogice terestre din Bucureşti a televiziunii Realitatea TV, care expirase pe 19 august, însă postul deţine şi o licenţă prin satelit pe care poate emite în continuare.

Consiliul a decis cu şapte voturi "împotrivă" (Florin Gabrea, Lorand Turos, Narcisa Iorga, Monica Gubernat, Viorel-Vasile Buda, Laura Georgescu şi Cristina Trepcea) şi patru voturi "pentru" (Valentin Jucan, Răsvan Popescu, Christian Mititelu şi Radu Călin Cristea) prelungirea licenţei analogice terestre din Bucureşti a Realitatea TV.

Consiliul a analizat şi în şedinţa din 22 august solicitarea Realitatea Media SA, hotărând atunci să amâne discuţia pentru o şedinţă viitoare. De asemenea, membrii CNA au solicitat reprezentanţilor Realitatea Media să prezinte dovada achitării a două amenzi pe care Consiliul le-a aplicat în 2012 televiziunii Realitatea TV.

Totodată, Realitatea Media, care este în insolvenţă, figura cu datorii la stat şi trebuia să facă CNA dovada aprobării de reeşalonare a datoriilor sale. Potrivit certificatului de atestare fiscală din 13 august, Realitatea Media SA figurează cu obligaţii fiscale restante în total de 73.019.238 de lei

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close