Antena 3 CNN Actualitate Media LOVITURĂ pentru Realitatea TV. CNA a decis: "NU mai are voie să emită". Vezi condiţiile

LOVITURĂ pentru Realitatea TV. CNA a decis: "NU mai are voie să emită". Vezi condiţiile

LOVITURĂ pentru Realitatea TV. CNA a decis: "NU mai are voie să emită". Vezi condiţiile
de O.P.    |    17 Sep 2013   •   12:34

CNA a decis, în şedinţa de marţi, să respingă solicitarea societăţii Realitatea Media SA de prelungire a licenţei audiovizuale analogice terestre din Bucureşti a televiziunii Realitatea TV, care expirase pe 19 august, însă postul deţine şi o licenţă prin satelit pe care poate emite în continuare.

Consiliul a decis cu şapte voturi "împotrivă" (Florin Gabrea, Lorand Turos, Narcisa Iorga, Monica Gubernat, Viorel-Vasile Buda, Laura Georgescu şi Cristina Trepcea) şi patru voturi "pentru" (Valentin Jucan, Răsvan Popescu, Christian Mititelu şi Radu Călin Cristea) prelungirea licenţei analogice terestre din Bucureşti a Realitatea TV.

Consiliul a analizat şi în şedinţa din 22 august solicitarea Realitatea Media SA, hotărând atunci să amâne discuţia pentru o şedinţă viitoare. De asemenea, membrii CNA au solicitat reprezentanţilor Realitatea Media să prezinte dovada achitării a două amenzi pe care Consiliul le-a aplicat în 2012 televiziunii Realitatea TV.

Totodată, Realitatea Media, care este în insolvenţă, figura cu datorii la stat şi trebuia să facă CNA dovada aprobării de reeşalonare a datoriilor sale. Potrivit certificatului de atestare fiscală din 13 august, Realitatea Media SA figurează cu obligaţii fiscale restante în total de 73.019.238 de lei

×
Subiecte în articol: realitatea tv CNA
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close