Antena 3 CNN Actualitate Media Lui Călin Murg, consilier municipal PDL, i se transmite prin SMS ce trebuie să spună în emisiunile TV

Lui Călin Murg, consilier municipal PDL, i se transmite prin SMS ce trebuie să spună în emisiunile TV

Lui Călin Murg, consilier municipal PDL, i se transmite prin SMS ce trebuie să spună în emisiunile TV
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Noi 2010   •   10:38

Unii politicieni sunt ajutaţi să depăşească momentele delicate din timpul dezbaterilor televizate. Este şi cazul lui Călin Murg, consilier la Primăria Capitalei, din partea PDL. Invitat, vineri seară, la emisiunea "Subiectiv" realizată de Răzvan Dumitrescu, Călin Murg, a primit sugestii cum să abordeze discuţia, prin intermediul telefonului mobil.

Călin Murg a stat cu ochii pe telefonul mobil, pe tot parcursul emisiunii "Subiectiv".

"Călin Murg: Înţeleg că emisiunea dvs. domnu Dumitrescu devine treptat mistică aşa...
Răzvan Dumitrescu: Aveţi dreptul să nu mergeţi la pelerinaj la Sfântul Mina, puteţi merge la pelerinaj la Cotroceni.
Călin Murg: Dacă până şi asta puteţi să speculaţi politicianist, nu are rost să mai comentăm. Oamenii se duc la biserică.
Răzvan Dumitrescu: Aţi primit un mesaj pe telefon şi ne-aţi citit din mesaj?
Călin Murg: Nu. Asta este părerea mea.
Răzvan Dumitrescu: E părerea dvs? În regulă
."

Democrat-liberalul a negat că ar fi primit mesaje prin care i s-a sugerat cum să abordeze discuţia din platou, deşi realizatorul Răzvan Dumitrescu i-a spus că totul a fost înregistrat.

"Răzvan Dumitrescu: Da, am filmat! Aţi primit un mesaj. Avem dreptul să filmăm. Şi da, aţi minţit.
Călin Murg: Domnu Dumitrescu, este absurd..
Răzvan Dumitrescu: Pe dvs de la partid vă ajută cu mesaje în timpul emisiunii domnu Murg?
Călin Murg: Aceste derapaje pe care le faceţi ...
Răzvan Dumitrescu: Care derapaj? Dvs veniţi în emisiune şi în spate, la partid, cineva se uită şi vă ajută cu răspunsul la întrebări. Am filmat, avem mesajul.
Călin Murg: Comentăm pelerinajul de la Sfântul Mina? Este o emisiune care, iertaţi-mă, nu ştiu care e conţinutul. S-au întâmplat lucruri, tot felul de rapoarte, motivarea Curţii Constituţionale. S-au întâmplat evenimente astăzi, am crezut că asta vom comenta.
Răzvan Dumitrescu: Ştiu că v-aţi închis telefonul.
Răzvan Dumitrescu: Dar cine e domnul Adi?
Călin Murg: Aveţi o problemă?
Răzvan Dumitrescu: Păi, ca să ştim cine vă ajută, în direct. Cine vorbeşte, de fapt, cu glasul dvs
."


Chiar şi expeditorul mesajelor care l-au inspirat pe Călin Murg pe parcursul emisiunii şi-a dat seama că telefonul democrat-liberalului a fost filmat.

Extras dintr-unul dintre mesajele primite de Călin Murg referitor la direcţia şi modul în care ar trebui să ducă discuţia în emisiunea TV:

"zi de ponta cât de penibil e cu che guevara, apreciază echidistanţa acestei televiziuni la mishto şi zi că din păcate în loc să vb lucruri serioase: măsurile economice, negocierile cu fmi etc. discutăm băşcălie ieftină. Vezi că mădălin a zis că eşti un "banc". Taxează-l pt neobrăzarea asta de la un mare artist cum se recomandă. Şi în concluzie toţi sunt nişte oameni care stau pe margine, dau din gură şi n-au nici o soluţie pt oameni neapărat să te diferenţiezi de restul, să spui că tu n-ai venit în emisiune să comentezi bancuri sau glumiţe proaste: mi se pare că alţii au făcut-o la mishto şi asta se speculează politicianist. emisiunea a devenit mistică!"

 


×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close