Antena 3 CNN Actualitate Media Lumea lui Mircea Badea: Legea ANI e pentru proşti, ar trebui scrisă de fraţii Grimm (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Legea ANI e pentru proşti, ar trebui scrisă de fraţii Grimm (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Legea ANI e pentru proşti, ar trebui scrisă de fraţii Grimm (VIDEO)
20 Iul 2010   •   23:45

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a vorbit marţi despre raportul pe Justiţie făcut public de Comisia Europeană, mai precis despre legea ANI, criticată de CE. Jurnalistul a apreciat că Legea ANI este una "pentru proşti" şi ar trebui scrisă de fraţii Grimm.

?Mi-aş dori ca Legea ANI să fie scrisă de fraţii Grimm. E pentru proşti pentru că aceştia sunt superficiali şi nu pot privi mai departe de nume. Ei trebuie să ştie că există un organism al statului care veghează ca demnitarul să nu dosească averile obţinute ilicit. E o prostie. Singurul lucru care se întâmplă când este ANI în funcţiune este adormirea proştilor. Valoarea acestei instituţii este zero. Orice demnitar care nu este în comă cerebrală, îşi poate ascunde orice avere fără probleme. ANI nu face decât să citească articole de presă. Este atât de prostesc subiectul încât eu ca cetăţean mă simt insultat că acest subiect se află pe agenda publică?.

Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close