Antena 3 CNN Actualitate Media Mâine, cu Gazeta Sporturilor, ai thriller-ul poliţist ”Întoarcerea”!

Mâine, cu Gazeta Sporturilor, ai thriller-ul poliţist ”Întoarcerea”!

Mâine, cu Gazeta Sporturilor, ai thriller-ul poliţist ”Întoarcerea”!
08 Noi 2011   •   11:39

Seria Neagră lansată de Gazeta Sporturilor și Editura Trei se încheie mâine cu o enigmă de zile mari, semnată de unul dintre cei mai populari scriitori suedezi, Hakan Nesser.

Cititorii lui Nesser i-au găsit un titlu alternativ cărţii vândute în peste 10 milioane de exemplare în întreaga lume, "Misterul cadavrului decapitat". Aşa s-ar rezuma acţiunea plină de suspans şi fiori reci din "Întoarcerea", unul dintre cele zece romane ale seriei avându-l protagonist pe detectivul Van Veeteren. Acţiunea seriei se petrece într-un oraş imaginar, Maardam, dintr-o ţară imaginară, un mix de Suedia, Polonia, Germania şi Olanda, în care se vorbeşte un fel de olandeză.

Hakan Nesser, însuşi, este unul dintre cei mai premiaţi, traduşi, citiţi şi ecranizaţi autori suedezi. Profesor ca ocupaţie de bază, a scris până în prezent 20 de cărţi, iar succesul din librării l-a determinat să-şi lase munca la catedră. De 13 ani, s-a dedicat exclusiv literaturii poliţiste.

Gazeta Sporturilor şi Editura Trei vă invită miercuri, 9 noiembrie, să descifraţi misterul incitant din "Întoarcerea" şi să descoperiţi încă un detectiv unic şi ataşant.

×
Subiecte în articol: gazeta sporturilor
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close