Antena 3 CNN Actualitate Media Mehmet Akif Alakourt vine la Euforia TV!

Mehmet Akif Alakourt vine la Euforia TV!

Mehmet Akif Alakourt vine la Euforia TV!
18 Mai 2015   •   10:28

Euforia TV a achiziționat recent telenovela turcească “Legământul”, o producție 2014, în care joacă faimosul sex simbol al Turciei, Mehmet Akif Alakourt, în rolul principal masculin.

“Legământul” va fi difuzat din 8 iunie, în fiecare zi, de luni până vineri, începând de la ora 20.00, câte două episoade, în fiecare seară.
Telenovela “Legământul” dezvăluie o poveste de dragoste uluitoare: Fırat Özder, un tânăr polițist, interpretat de celebrul Mehmet Akif Alakourt, decide s-o protejeze toată viața pe frumoasa Zelal (interpretată de actrița Özlem Yılmaz), al cărui logodnic moare într-o conjunctură ciudată.

Doar că onoarea și legământul pe care Firat îl face cu el însuși, îl conduc pe un drum cu totul neașteptat.

Atât Mehmet Akif Alakourt, cât și Özlem Yılmaz sunt actori celebri, cunoscuți nu numai publicului din Turcia, dar și celui din România, datorită numeroaselor producții difuzate deja cu cei doi protagoniști. Din distribuția telenovelei “Legământul” mai fac parte și alte nume faimoase în producțiile turcești de tip telenovelă: Engin Şenkan, Semra Dinçer, Nergis Çorakçı, Ferit Kaya, Aytaç Öztuna, Burak Demir, İpek Elban, Özge Sezince, Pelin Acar.

Telenovela “Legământul” este o producție 2014 cu o distribuție de excepție, care va intra în grila de programe Euforia TV începând cu data de 8 iunie, de la ora 20.00, de luni până vineri, câte două episoade consecutiv.

×
Subiecte în articol: Euforia Tv
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close