Antena 3 CNN Actualitate Media Fiica unui dinamovist, mesaj dur după moartea Cristinei Ţopescu: Cu toții am lăsat-o singură. Nu-i iert nici pe cei din familia ei!

Fiica unui dinamovist, mesaj dur după moartea Cristinei Ţopescu: Cu toții am lăsat-o singură. Nu-i iert nici pe cei din familia ei!

Mihaela Nunweiller, fiica fostului mare dinamovist Lică Nunweiller, o apropiată de-a Cristinei Țopescu, a postat un mesaj dur pe Facebook după aflarea morții acesteia. 

Fiica unui dinamovist, mesaj dur după moartea Cristinei Ţopescu: Cu toții am lăsat-o singură. Nu-i iert nici pe cei din familia ei!
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/mihaela.nunweiller
de M.Z.    |    13 Ian 2020   •   16:25

Ulterior, postarea a fost ștearsă, potrivit gsp.ro, care a făcut şi o captură foto la postarea Mihaelei Nunweiller.

„Am lăsat-o singură. Cu toții. Și eu am lăsat-o singură de sărbători. Și nu o să mi-o iert niciodată! Dar niciodată! Și nu o să îi iert nici pe cei din familia ei, se știu ei, sunt cei care n-aveau nevoie de ea și care o sunau doar o dată pe an. Și să ne fie rușine tututor celor care au cunoscut-o și au lăsat-o să moară ca un câine părăsit. Tocmai pe ea, care n-a părăsit niciodată nici măcar un câine.

Îmi vine să-mi smulg părul din cap de durere și de furie și de dispreț(...)”, era o parte din mesajul inițial postat de Mihaela Nunweiller.

Postarea a fost ulterior ștearsă.  

Cristina Țopscu a murit. Vecinii spun că nu au mai văzut-o de aproximativ trei săptămâni.

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close