Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Am ajuns mai rău ca pe vremea lui Ceauşescu

Mircea Badea: Am ajuns mai rău ca pe vremea lui Ceauşescu

Mircea Badea: Am ajuns mai rău ca pe vremea lui Ceauşescu
19 Oct 2010   •   23:43

Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a vorbit, marţi seară, în cadrul emisiunii În gura presei despre situaţia din ţară, susţinând că aceasta se degradează pe zi ce trece. El a făcut şi o paralelă între divele României de acum zece ani şi cele din prezent.

„În ţara noastră, unde s-a condamnat comunismul şi securitatea, am ajuns mult mai rău decât pe vremea lui Ceauşescu. Adică au apărut convorbiri private în presă. Nimeni nu observă că e mult mai rău decât ce se întâmpla pe vremea lui Ceauşescu. (...) Observ o degradare a României din toate punctele de vedere. Acum zece ani divele româniei erau Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu, acum sunt Bianca lui Bote şi Adelina Vârciu”, a spus Mircea Badea.

.

Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close