Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Asta-i politică? Sunt nişte găşti care-şi dau perversa de pe Târgu Ocna (VIDEO)

Mircea Badea: Asta-i politică? Sunt nişte găşti care-şi dau perversa de pe Târgu Ocna (VIDEO)

Mircea Badea: Asta-i politică? Sunt nişte găşti care-şi dau perversa de pe Târgu Ocna (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
11 Oct 2010   •   23:52

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea observă o evoluţie a celor care conduc România, care au ajuns la stadiul de a nu mai fi interesaţi de ce spune nimeni şi nimic, nici alegătorii, nici litera legii. În opinia realizatorului "În gura presei" o astfel de clasă politică face desuetă meseria de analist politic, politicienii fiind doar găşti adverse.

"În România, meseria de analist politic este desuetă. Adică de porc, ca să ofer o traducere mai pe înţelesul ţării noastre. Păi ce să analizezi? Cică analist politic. Păi ce să analizezi, prietene? Păi ce, asta-i politică? Sunt nişte găşti care se bat între ele, se julesc la braţ şi-şi dau perversa de pe Târgu Ocna! Este o adunătură de hoţi, de tâlhari, de dezaxaţi, care-şi bagă picioarele. Dacă vreau, îmi fac şi calu senator, care-i treaba?" a spus badea în cadrul emisiunii "În gura presei".

Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close