Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Brand-ul de ţară este un cretinism de care România nu are nevoie (VIDEO)

Mircea Badea: Brand-ul de ţară este un cretinism de care România nu are nevoie (VIDEO)

Mircea Badea: Brand-ul de ţară este un cretinism de care România nu are nevoie (VIDEO)
28 Iul 2010   •   23:45

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a vorbit miercuri despre noul brand de ţară lansat de Elena Udrea la Shanghai. Realizatorul emisiunii În gura presei apreciază ca ?un cretinism? iniţiativa Elenei Udrea, deoarece ?România nu e ţară?.

?De ce zic că e un cretinism brand-ul de ţară. În primul rând, mulţi au senzaţia că brandul e doar un slogan. România nu are nevoie de niciun brand de ţară pentru că nu e ţară, mă amuză cum diverşi ciumpilitici se căznesc să facă reclamă la ceva, dar trebuie mai întâi să ai ceva, dar aşa veniţi în România unde ai ce? Am înţeles că Mazăre vrea să construiască brandul României pe baza fetelor frumoase. Veniţi în România cu natura virgină, e atât de virgină că e impenetrabilă, dar cu ce o penetrezi, ca să o penetrezi trebuie să ajungi lângă ea. E neatinsă natura. Ajungi la Otopeni şi după aia... naşpa, până să pipăi natura virgină stai în gaze de eşapament câteva ore?, a spus Mircea Badea.

Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close