Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Când mă uit la doamna Udrea, mă cuprinde mila. Vezi, aşa, o fiinţă care orice ar face o dă-n bară (VIDEO)

Mircea Badea: Când mă uit la doamna Udrea, mă cuprinde mila. Vezi, aşa, o fiinţă care orice ar face o dă-n bară (VIDEO)

Mircea Badea: Când mă uit la doamna Udrea, mă cuprinde mila. Vezi, aşa, o fiinţă care orice ar face o dă-n bară (VIDEO)
29 Iul 2010   •   23:50

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a vorbit la emisiunea În gura presei despre noul brand de ţară al României. El a spus că îl ?cuprinde mila când se uită la doamna Udrea".

?Când mă uit la doamna Udrea, mă cuprinde mila. Băi săraca de ea, vezi aşa o fiinţă care orice ar face o dă-n bară, ţi-e aşa un pic jenă... (...) Dar de fapt îţi spui stai aşa că nu e sărăcuţă, stai că de fapt îşi doreşte un minister, ba nu două, deci... (....) La prezentarea brandului de ţară erau chinezi costumaţi în Ştefan cel Mare?!? (...) În continuare noi avem senzaţia că brandul de ţară este un desen cu frunză şi alea... explore the Carpathian garbage. Este de o stupizenie cutremurătoare, dar caracteristică. Superficialitatea noastră, dacă ar putea fi convertită în bani... deci cum să spui vreodată că brandul de ţară e un slogan sau un logo, care este o chestiune mult mai complexă decât trei cuvinte şi o frunză?, a declarat Mircea Badea.

Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close