Mircea Badea: Ce importanţă are remanierea? Niciuna! (VIDEO)

20 Iun 2010   •   23:47
Mircea Badea: Ce importanţă are remanierea? Niciuna! (VIDEO)

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În Gura Presei. Este lumea lui Badea.

Mult dezbătuta întâlnire de la Snagov dintre Traian Băsescu şi liderii PDL l-a lăsat "rece" pe Mircea Badea. În opinia sa, n-are nicio importanţă dacă va avea loc sau nu o remaniere guvernamentală.

"Extraordinar! Vai lume! S-au întâlnit la Snagov PDL-ul cu Băsescu. Toate zilele astea am stat încordat. Vai de mine, ce s-o întâmpla în urma acestei întâlniri de taină despre care se vorbeşte de câteva zile?! (...) Au venit ăia cu maşinile, au plecat ăia cu maşinile. Cât de tare! Eu cred că noi am înnebunit de tot. Suntem grav de tot cu capul. Mă uit la televizor în ultimele zile - de fapt toată toată viaţa - şi nu văd decât: Oare va fi o remaniere? Care vor fi miniştrii remaniaţi? Cine sunt miniştrii pe făraş? Cine va rămâne? Ce importanţă are?(...) Nu se petrece nimic important. Şi dacă se făcea remaniere şi dacă nu se face, tot aia e. Ce importanţă are remanierea? Niciuna!", este de părere Mircea Badea.Vedeţi înregistrările emisiunii  În Gura Presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


Parteneri
x close