Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Ce livrează România din punct de vedere turistic? Nervi şi ulcer perforat (VIDEO)

Mircea Badea: Ce livrează România din punct de vedere turistic? Nervi şi ulcer perforat (VIDEO)

Mircea Badea: Ce livrează România din punct de vedere turistic? Nervi şi ulcer perforat (VIDEO)
28 Iun 2010   •   23:53

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Pornind de la un articol referitor la lansarea brand-ului turistic al României, Mircea Badea vorbeşte despre necesitatea construirii anumitor lucruri care să şi susţină acest brand, în prezent România livrând numai "nervi şi ulcer perforat".

"Îmi place asta cu brand-ul turistic al României. Noi n-avem şosele de fapt. Pe care să se facă turism. (...) România n-are de fapt nimic, niciun ingredient turistic nu are România. În schimb, brand-ul trebuie construit. Brand să ai, nu contează că după aia brand-ul n-are nimic în spatele lui substanţial, cu care să şi livrezi. Cum ar spune specialiştii în marketing, este overpromising. Adică te lauzi cam mult, bre, pentru ce livrezi. România ce să livreze din punct de vedere turistic, dragi telespectatori? Nişte nervi. Nişte ulcer perforat, obţinut pe foarte mulţi bani, altceva nu poate să livreze", este de părere Mircea Badea.



Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close