Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Dacă vrea cineva să-l asasineze pe Traian Băsescu, e foarte simplu (VIDEO)

Mircea Badea: Dacă vrea cineva să-l asasineze pe Traian Băsescu, e foarte simplu (VIDEO)

Mircea Badea: Dacă vrea cineva să-l asasineze pe Traian Băsescu, e foarte simplu (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
28 Sep 2010   •   23:53

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea comentează modul în care se expune Traian Băsescu după ce a renunţat la serviciile Poliţiei Rutiere. În opinia realizatorului "În gura presei" preşedintele stând la semafor este un spectacol grotesc, care ar putea avea urmări şi pentru siguranţa naţională.

"Mie mi se pare cel puţin grotesc felul în care se prezintă public domnul Traian Băsescu, cum stă el la semafor, cu Loganul lui. Cum stă el şi fumează, în primul rând. Mie mi se pare gestul de a fuma la volan mitocănesc. (...) Pe preşedintele nostru, serios vă spun, dacă vrea cineva să-l asasineze e foarte simplu. (...) N-o să imaginez acum câteva scenarii cât se poate de plauzibile, extrem de simple, de mazilire a lui Băsescu, fizic vorbind, dacă se mai prosteşte aşa la semafor", este de părere Mircea Badea.

Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close