Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Gata! Suficient! Imi e silă. Nu voi mai da niciun leu vreodată!

Mircea Badea: Gata! Suficient! Imi e silă. Nu voi mai da niciun leu vreodată!

Mircea Badea: Gata! Suficient! Imi e silă. Nu voi mai da niciun leu vreodată!
Sursa foto: Foto:facebook.com/Mircea-Badea-chiar-el
13 Ian 2016   •   15:44

Mircea Badea a postat, pe blogul său, un mesaj în care anunță că s-a hotărât să nu mai doneze vreun leu vreodată, ”oricat de tulburătoare ar fi povestea respectivă și oricat de mulți bani ar avea”.

În postarea De ce am hotarat sa nu mai donez niciodata, Mircea Badea scrie că s-a săturat de neadevărurile lansate în media atunci când s-au făcut astfel de campanii care îi invitau pe cei care vor să contribuie cu bani spre ajutorarea celor mai sărmani, în pofida transparenței acțiunilor.

”Am donat foarte mult in viata asta. Pentru ca asa am simtit, pentru ca asa mi-a venit. Gata! Suficient! Imi e sila. Nu voi mai da niciun leu vreodata. Pentru ca se mananca c***t. Mult!!! Atat de catre traditionalii viermi mancatori de c***t precum Cancan, Beunu sau blogari in putrefactie cum e hemoroidul asta, dar, uneori, si de catre unii beneficiari ai actului de donatie”, a scris Mircea Badea pe blog.

În ceea ce priveste fundatia Mereu aproape, totul a fost transparent. Sandra Stoicescu a scris  despre cum a fost cheltuit fiecare leu incasat. Asadar, ma doare in cot de eventualele plangeri penale ale unora care ar trebui sa se simta recunoscatori. Cate despre mancatorii de c***t de pe margine, exact asta fac: n-au ajutat in viata lor pe nimeni, doar manca c***t
”, a scris Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close