Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Elena Udrea a pozat pentru calendare? Uuu...normal că au fost încântaţi!

Mircea Badea: Elena Udrea a pozat pentru calendare? Uuu...normal că au fost încântaţi!

Mircea Badea: Elena Udrea a pozat pentru calendare? Uuu...normal că au fost încântaţi!
13 Apr 2011   •   23:57

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea Badea vorbeşte, în cadrul emisiunii „În gura presei” despre propaganda electorală cu dulciuri, demarată în şcolile din Capitală de Partidul Democrat Liberal. Miercuri dimineaţă, într-un liceu din Bucureşti, Elena Udrea, împreună cu alţi membrii PDL au împărţit copiilor dulciuri şi calendare cu chipul ministrului Turismului.

De asemenea, Badea nu ăşi explică idignarea părinţilor elevilor care au primit darurile din partea PDL, întrucât chiar ei sunt cei care au votat-o pe Elena Udrea ca şi deputat.

"Doamne Udrea a ajuns în Parlament cu votul părinţilor copiilor din sectorul şase. Nu ştiu de ce aceştia s-ar indigna aşa brusc şi dintr-o dată"

 


×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close