Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Elena Udrea este extrem de nesatisfăcută de presa din România (VIDEO)

Mircea Badea: Elena Udrea este extrem de nesatisfăcută de presa din România (VIDEO)

Mircea Badea: Elena Udrea este extrem de nesatisfăcută de presa din România (VIDEO)
26 Iul 2010   •   23:50

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a vorbit luni seară, în cadrul emisiunii În gura presei, despre faptul că Elena Udrea nu aprobă felul în care este criticată puterea de către presa din România. Potrivit jurnalistului, Elena Udrea ar fi declarat că în Ungaria este mai bine deoarece nu există nici Vântu nici Voiculescu.

?Udrea este extrem de nesatisfăcută. (...) Ea a spus la B1 TV că presa din Ungaria nu este ca la noi, nu există asemenea opoziţie din partea presei, la ei nu există nici Vântu nici Voiculescu. Dacă am rezolva cu ăştia doi, deja pensiile nu ar mai fi impozitate, TVA-ul nu s-ar mai mări. Deşi nici Vântu nici Voiculescu nu au luat nici sarea şi nici poşta. Udrea fără Vântu şi Voiculescu ar face cu mult mai multe. Hai să discutăm despre asta şi dă-le dracu de pensii şi salarii, să discutăm despre deontologia şi libertatea presei. Presa este plătită de Vântu să toace instituţiile statului. Nu cetăţeni, haideţi să avem încredere în instituţiile statului, care au miniţit şi să ne ducem de fiecare dată şi să zicem vai de mine domnul Băsescu, cu ce ne mai prostiţi astăzi? Haideţi să avem încredere în ei să nu mai erodăm instituţiile statului. Noi suntem aşa, care cum ne prosteşte, ia uite anticomuniştii, apoi ne-a luat ăsta banii. Ce să mai, asta e ţara noastră... manelăria?, a declarat Mircea Badea.

Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei Elena Udrea
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close