Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Eu cred că europenii s-au cam săturat de noi

Mircea Badea: Eu cred că europenii s-au cam săturat de noi

Mircea Badea: Eu cred că europenii s-au cam săturat de noi
21 Dec 2010   •   23:45

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În Gura Presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a comentat, marţi, subiectul zilei: faptul că Franţa şi Germania au cerut oficial amânarea intrării României în Spaţiul Schengen. Prezentatorul emisiunii În gura presei este de părere că Uniunea Europeană „s-a cam săturat de noi” deoarece „nu suntem în stare de absolut nimic pozitiv, nu suntem un izvor economic sau de civilizaţie”.

„Germania şi Franţa sunt ţări rele, miniştrii ăştia sunt răi. Nu ne vor în Schengen pentru că sunt oameni răi. (...) Şi cum faci tu Băsescule când nu acepţi o discriminare? Asta însemnând concret, ce? Deci oamenii ăştia sunt nişte băieţi care au o istorie întreagă, care nu sunt aici ca noi, printre bordeie. Şi băieţii ăştia şi-au făcut un club numit Uniunea Europeană. Şi ne-au primit în noi, care nu putem altceva în afară de manele şi şorici. (...) Eu apreciez că ăştia s-au cam săturat de noi, pentru că suntem pielea de pe tobă care nu suntem în stare de absolut nimic pozitiv, nu suntem un izvor economic sau de civilizaţie. Suntem exportatori de infractori şi uneori şi de creiere. Dar puse în balanţă ieşim mult pe minus”.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close