Antena 3 Actualitate Media Mircea Badea: La dracu', a demisionat Blaga! Şi? (VIDEO)

Mircea Badea: La dracu', a demisionat Blaga! Şi? (VIDEO)

27 Sep 2010   •   23:51
Mircea Badea: La dracu', a demisionat Blaga! Şi? (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea comentează plecarea lui Vasile Blaga de la şefia Ministerului Administraţiei şi Internelor constatând inflamarea cu care s-a discutat acest subiect. Din punctul de vedere al realizatorului "În gura presei", Traian Băsescu s-a folosit de pretextul protestului poliţiştilor pentru a-l înlătura pe Blaga şi atât.

"Dacă vă spun că discuţiile de astăzi pe mine nu mă interesează deloc, nu se mai uită nimeni la emisiune. Jur că nu mă interesează absolut deloc. Mă doare în cot că şi-a dat Blaga demisia de la Ministerul de Interne. Văd că este aşa o jelanie peste tot. Opoziţia, care deunăzi cerea demisia lui Blaga, astăzi suspină că a demisionat Blaga, pe la televizor, a demisionat Blaga. La dracu', a demisionat Blaga! Şi?"

Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close