Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: La Poliţie nu te duci niciodată ca la Dumnezeu (VIDEO)

Mircea Badea: La Poliţie nu te duci niciodată ca la Dumnezeu (VIDEO)

Mircea Badea: La Poliţie nu te duci niciodată ca la Dumnezeu (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
26 Sep 2010   •   23:53

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Pornind de la scandalul iscat de protestul poliţiştilor din faţa Palatului Cotroceni, Mircea Badea a vorbit, duminică seară, despre felul în care vede el Poliţia Română, judecând strict după experienţele sale. Realizatorul "În gura presei" susţine că poliţiştii nu sunt niciodată prietenii tăi şi că la Poliţie nu te duci niciodată ca la Dumnezeu.

"Mie nu-mi plac poliţiştii. Cred că ştiţi asta, dacă vă uitaţi la emisiunea asta. Nu-mi plac - fără să generalizez, desigur - din motive cât se poate de concrete. (...) Am avut experienţe multiple cu Poliţia din România şi am desprins nişte concluzii care rămân valabile, cel puţin în timpul vieţii mele. Una dintre ele, poate cea mai valoroasă, nu contenesc s-o repet, (...) este că niciodată nu sunt prietenii tăi. Niciodată. (...) Concluzia mea de aur este: niciodată, niciodată, la Poliţie nu te duci ca la Dumnezeu", este de părere Mircea Badea.

Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei politisti
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close