Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: N-are nicio importanţă ce declară nimeni în această ţară (VIDEO)

Mircea Badea: N-are nicio importanţă ce declară nimeni în această ţară (VIDEO)

Mircea Badea: N-are nicio importanţă ce declară nimeni în această ţară (VIDEO)
17 Iun 2010   •   23:53

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

După anunţarea măsurilor de austeritate, au apărut tot mai multe prognoze oarecum optimiste referitoare la situaţia economică a României la sfârşitul acestui an. În opinia lui Mircea Badea, astfel de prognoze nu au niciun fel de relevanţă, în condiţiile în care, cu puţin timp  înaintea anunţului privind tăierile de salarii şi pensii, aceiaşi oameni dădeau asigurări că acest lucru nu se va întâmpla.

"N-are nicio importanţă ce declară nimeni în această ţară. Noi ne putem uita toată ziua la talkshow-uri, toată ziua la ştiri, la să vedem ce spune nu ştiu cine, trăind cu senzaţia că oamenii ăştia au ceva de spus şi că spusele lor chiar au vreo legătură cu realitatea. Asta dacă vrem să fim nebuni. Dacă vrem să fim de bun simţ, ne reamintim faptul că până acum o lună această temă atât de acută astăzi nu exista", este de părere Mircea Badea.



Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close