Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Nu sunt naţionalist, dar eu nu mai pot cu ungurii! Mai lăsaţi-ne în pace!

Mircea Badea: Nu sunt naţionalist, dar eu nu mai pot cu ungurii! Mai lăsaţi-ne în pace!

Mircea Badea: Nu sunt naţionalist, dar eu nu mai pot cu ungurii! Mai lăsaţi-ne în pace!
Sursa foto: Foto: VideoNews
16 Iun 2011   •   23:50

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a comentat în ediţia de joi seară problema cetăţenilor maghiari care doresc înfiinţarea Ţinutului Secuiesc. “Eu vorbesc din punct de vedere al cetăţeanului. Nu mai pot cu ăştia. Nu am nici o străbatere, nu am nici o fibră naţionalistă în sensul crâncen. Mai mult, Budapesta este în top 3 al oraşelor favoriate, dar nu mai pot cu ăştia.”

Realizatorul emisiunii a ţinut să compare avântul “unora” cu fenomenul “Moni şi Iri”: “Nu mai am unde să mă ascund. Peste tot, e câte un discurs, câte o referire, câte o polemică, câte o intervenţie, câte o emisiune despre Ţinutul Secuiesc. De 20 de ani trăiesc în ţara asta democratică şi nu mai pot. Mai lăsaţi-ne în pace!

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei unguri
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close