Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea, propunere pentru Andreea Esca: Mai tăiați din fake news

Mircea Badea, propunere pentru Andreea Esca: Mai tăiați din fake news

Mircea Badea, propunere pentru Andreea Esca: Mai tăiați din fake news
Sursa foto: foto: captura Antena 3
05 Dec 2018   •   11:02

Mircea Badea a subliniat, la Antena 3, în emisiunea ”În gura presei”, că ”normal că-i apucă pe oameni deprimarea” când aud știri false, după ce Andreea Esca a afirmat, într-un interviu, că românii sunt dezamăgiți și că înainte aveau mai multă speranță.

”A dat duduia Andreea Esca de la Știrile Pro TV un interviu. Și ce spune, am citit titlul. Zice așa: românii acum 10 ani aveau multă speranță, acum sunt foarte dezamăgiți. Atunci, normal că aveau speranță, când vedeau cum Pro TV îl pupau în fund pe Băsescu, se însuflețeau. Acum, pe timpurile astea, cu ciuma roșie, imaginile surprinse din greșeală, când spune că victima unui viol va fi nevoită să își privească victima în ochi...Am înțeles că sunt oameni în România, săracii, nu am decât compasiune pentru ei, care chiar cred ce le spun Știrile Pro TV” a spus Mircea Badea.

”Duduia Esca, asta e o idee pe care aș dori să v-o transmit: Dacă vreți ca românii să mai aibă speranță, ăia de se uită la dvs. și, culmea, vă cred, din motive pe care nu le înțeleg, dacă acum 10 ani românii aveau multă speranță, iar acum sunt dezamăgiți, mai tăiați din fake news, mai dați știri corecte, fără minciuni în ele. Nu inventăm că se votează în Parlament nu știu ce, că în Codul Penal se va întâmpla nu știu ce, că se întâmplă chiar acum când nici la un an după nu se întâmplă. Știți? Fără fake news. Poate sunt mai puțini oameni dezamăgiți. Zic și eu, e o propunere” a continuat realizatorul emisiunii ”În gura presei”.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close