Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: S-a făcut dreptate, am câştigat procesul! (VIDEO)

Mircea Badea: S-a făcut dreptate, am câştigat procesul! (VIDEO)

Mircea Badea: S-a făcut dreptate, am câştigat procesul! (VIDEO)
29 Iun 2010   •   23:50

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a salutat decizia Curţii Supreme de Justiţie, care a acordat Antenei 3 câştig de cauză într-un dosar care contesta o decizie din 2009 a CNA. Dar problemele par a nu se opri aici, întrucât o nouă plângere la adresa lui Mircea Badea a fost depusă la CNA de către Radu Moraru, evident ironizat de realizatorul emisiunii ?În gura presei?.

"S-a făcut dreptate, s-a făcut dreptate! Am încredere în justiţie... Absolut amuzant, din punctul meu de vedere. S-a întâmplat astăzi la Curtea Supremă că am câştigat procesul. Cu cine? Cu CNA-ul... CNA-ul m-a amendat de multe ori. Posturile la care se difuzează această extraordinară producţie de televiziune au zis asta e... De data asta, în sfârşit, am contestat în instanţă. Şi am câştigat", povesteşte Mircea Badea.



Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: În gura presei Mircea Badea
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close