Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Ştiţi ce au spus olandezii? Hhrrrr!

Mircea Badea: Ştiţi ce au spus olandezii? Hhrrrr!

Mircea Badea: Ştiţi ce au spus olandezii? Hhrrrr!
de N.B.    |    22 Sep 2011   •   11:17
"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea Badea comentează o declaraţie făcută de Traian Băsescu cu privire la coincidenţa dintre momentul în care mai multe tiruri cu flori din Olanda au fost oprite la graniţă şi anunţul oficialilor olandezi care au declarat că nu vor susţine România şi Bulgaria pentru aderarea la Spaţiul Schengen.

Realizatorul "În gura presei" se amuză cu motivele pe care le-a oferit preşedintele României pentru acţiunile de la punctele de frontieră şi îşi pune la încercare cunoştinţele de limbă olandeză pentru a formula un răspuns ipotetic la declaraţiile lui Traian Băsescu. Vezi tirada spumoasă a realizatorului, în confruntarea Mircea Badea vs limba olandeză.
 
Get Adobe Flash player

×
Parteneri
Şoferul din Baia Mare depistat cu 7 droguri şi-a recuperat permisul!
x close