Antena 3 Actualitate Media Mircea Solcanu, după operația pe creier: ”Trăiesc din pensia de handicap şi sunt aproape surd”

Mircea Solcanu, după operația pe creier: ”Trăiesc din pensia de handicap şi sunt aproape surd”

de Georgiana Adam    |    02 Iun 2021   •   15:36
Mircea Solcanu, după operația pe creier: ”Trăiesc din pensia de handicap şi sunt aproape surd”

Mircea Solcanu a suferit în urmă cu 8 ani o intervenție chirurgicală la nivelul creierului.

Fostul prezentator de televiziune de la Acasă TV trăiește acum în Constanța, dintr-o pensie de handicap, în valoare de 880 de lei.

Solcanu a mărturisit recent că se confruntă și cu mari probleme cu auzul după operația de înlăturare a tumorii pe care a făcut-o în 2012. 

”Potrivit statisticilor, trebuia să se termine şi efectul operaţiei, ea îmi asigura un număr limitat de ani până la o recidivă sau necesitatea unei alte operaţii. A trecut termenul, nu am nicio problemă, în afară de pierderea auzului total la o ureche şi 70% la cealaltă.

De şapte ani, verile mi le petrec pe plajă, cu beri şi oameni buni, deci nicio oprelişte. Trăiesc din pensia de handicap şi sunt aproape surd. Sunt în anul 2. Sincer, abia aştept să termin facultatea.

Nu neapărat ca să joc pe scenă sau în filme, ci doar ca să văd ce alte surprize mai are viaţa pentru mine. Facultatea asta a fost şi un fel de penitenţă, în care am învăţat nespus de multe lucruri”, a spus Mircea Solcanu, potrivit impact.ro. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close