Antena 3 CNN Actualitate Media Negru și Badea au găsit un portofel burdușit cu euro

Negru și Badea au găsit un portofel burdușit cu euro

Negru și Badea au găsit un portofel burdușit cu euro
Sursa foto: Foto: INTACT Images
26 Iul 2012   •   19:54

Nu mai este un secret pentru nimeni că Dan Negru este un tip... cumpătat, ca toți bănățenii care știu să prețuiască banul, așa cum îi place lui să spună. La petrecerea oferită partenerilor masculini de business de Intact Media Group, miercuri seară, la Biker's Club, și la care a participat și prezentatorul emisiunii "Demascarea”, invitații s-au putut bucura de nenumărate modalități de distracție, o adevărată risipă, în viziunea lui Negru.

Domnii au admirat cele mai recent lansate motociclete de la Automobile Bavaria, au condus mașinuțe în circuit cu telecomandă, au tras cu arcul, au degustat băuturi fine, au putut beneficia de o ședință de masaj, iar cei mai curajoși dintre ei au putut încăleca năbădăioasa "Wheelie Machine”, o motocicletă care te ridică în câteva secunde pe o roată.



Colac peste pupăză, gazda evenimentului, Mircea Badea, a anunțat la microfon că a găsit un portofel de firmă, întrebând cine este posesorul. Râzând cu gura până la urechi, Dan Negru a spus că îi aparține. Văzând că nimeni nu-l revendică, cele două vedete au deschis portmoneul și au văzut că are câteva bancnote de euro, moment în care l-au predat la bar, loc de unde a fost ridicat de proprietar, câteva minute mai târziu.



Și poate cel mai dificil moment pentru Negru a fost acela în care pe pajiștea localului a fost adus o superbă limuzină BMW lansată în 2012, cu 450 de cai putere și care putea fi achiziționată contra unei sume pe măsură: "Oricât mi-ar plăcea și mi-aș dori mașina asta, banațeanul din mine niciodată nu m-ar lasă să cheltuiesc o asemenea suma”.

În schimb, un norocos câștigător al tombolei va avea parte de un weekend de test drive cu respectiva mașină, care are valoarea unei case. La fel, un posesor de carnet de tip A va putea testa una dintre motocicletele prezentate de Automobile Bavaria.

×
Subiecte în articol: Dan Negru Mircea Badea Intact Media Group
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close