Antena 3 CNN Actualitate Media O jurnalistă americană, despre țara noastră după ce a vizitat-o: „România este ceea ce faceţi din ea”

O jurnalistă americană, despre țara noastră după ce a vizitat-o: „România este ceea ce faceţi din ea”

O jurnalistă americană, despre țara noastră după ce a vizitat-o: „România este ceea ce faceţi din ea”
Sursa foto: Foto: Instagram
09 Sep 2019   •   00:07

Breanna Wilson, o jurnalistă din Los Angeles, a publicat un articol la începutul acestui an despre țara noastră, în care i-a încurajat pe cititorii revistei „Forbes” să viziteze România.

Articolul se intitulează „Mergi să cunoşti România: Ţara din estul Europei care te va lăsa fără suflare“. În opinia jurnalistei americane, România este „unul din acele locuri care sunt adesea trecute cu vederea, un loc care nu este clasat în topul «trebuie vizitat», dar care ar trebui“.

Întrebată despre admirația sa pentru țara noastră, jurnalista a declarat pentru Adevărul: „România e o ţară în care la fiecare colţ pare să fie ceva nou. Ceva mai mult, mai frumos decât ce ai văzut ultima dată, şi pe măsură ce descopeream ţara dumneavoastră, descopeream tot mai multe lucruri şi locuri speciale. Impresiile mele de suprafaţă despre România erau deja la superlative, însă când am început cu adevărat să învăţ despre cultura şi istoria României pur şi simplu am început să mă îndrăgostesc de această ţară”. Dacă ar trebui să descrie România într-o frază, Breanna Wilson a mărturisit: „România este ceea ce faceţi din ea, şi ce este în România, aşteptând să fie descoperit, vă va lăsa fără suflare”.
 

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close