Antena 3 CNN Actualitate Media Oprah Winfrey a încercat să se sinucidă la 14 ani, din cauza unei sarcini nedorite

Oprah Winfrey a încercat să se sinucidă la 14 ani, din cauza unei sarcini nedorite

Oprah Winfrey a încercat să se sinucidă la 14 ani, din cauza unei sarcini nedorite
Sursa foto: Foto: Videonews
18 Ian 2011   •   18:42

Cea mai cunoscută moderatoare a talk-show-urilor tv, Oprah Winfrey, a mărturisit că a încercat să se sinucidă la vârsta de 14 ani, din cauza unei sarcini nedorite. Declaraţia a avut loc în cadrul emisiunii lui Piers Morgan de la CNN, care a avut debutul luni, 17 ianuarie, informează The Daily Beast.

Oprah a povestit cum, rămânând însărcinată la vârsta de 14 ani, a consumat detergent pentru a încerca să-şi pună capăt vieţii.

Tentativa a avut loc în urma unei discuţii cu tatăl ei cvare, deşi nu ştia despre sarcina acesteia, a avertizat-o extrem de serios să nu cumva să păteze numele familiei, aducâd pe lume un copil nelegitim.

Astfel, vedeta a suferit o intervenţie chirurgicală pentru a avorta acel copil, cu care nu ar fi avut nici un fel de legătură sentimentală, fiind la o vârstă foarte fragedă.

„Când am pierdut acel copil nu am simţit nimic altceva decât..uşurare. Asta pentru că înainte ca acesta să se fi născut, m-aş fi sinucis.”, a declarat Oprah.

În vârstă de 57 de ani, Oprah deţine o televiziune naţională în SUA, este editorul unei reviste de succes, producător pe Broadway şi actriţă. Vedeta are o avere de 340 de milioane de dolari.

Oprah a vrut să se sinucidă la 14 ani, când a rămas însărcinată

×
Subiecte în articol: Oprah Winfrey sinucidere insarcinata
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close