Antena 3 CNN Actualitate Media "Oraşul Otrăvit" descris de juriul AIB ca fiind "poate cel mai ŞOCANT material" înscris în competiţie

"Oraşul Otrăvit" descris de juriul AIB ca fiind "poate cel mai ŞOCANT material" înscris în competiţie

"Oraşul Otrăvit" descris de juriul AIB ca fiind "poate cel mai ŞOCANT material" înscris în competiţie
10 Noi 2011   •   21:46

Miercuri seară, la Londra, în cadrul premiilor AIB, Carmen Avram şi echipa emisiunii "În Premieră" de la Antena 3 au câştigat PREMIUL SPECIAL din partea JURIULUI (The AIB's International Jury Highly Commends), pentru documentarul "Oraşul Otrăvit".

Antena 3 a fost singura televiziune din Europa de Est care a fost acceptată la gala premiilor International Media Excellence Awards acordate de The Association for International Broadcasting, iar documentarul realizat de Andrei Ciurcanu, Mihai Dina şi Zsolt Lenard a impresionat juriul şi a fost catalogat ca fiind unul dintre cele mai şocante înscrise în competiţie.



“Oraşul otrăvit”, este povestea incredibilă despre pământul otrăvit cu tone de mercur din inima oraşului Turda, unde toată populaţia respiră vapori de mercur şi praf cancerigen în fiecare zi. Acesta a fost nominalizat la premiile AIB 2011 "pentru ceea ce juriul a descris ca fiind poate cel mai şocant material înscris în competiţie", au spus organizatorii.

 


"Atât de mult m-a bucurat să văd o reacţie fluviu din partea telespectatorilor noştri, din partea colegilor de la Bucureşti (...) şi a fost o bucurie momentul în care juriul a vorbit în mod excepţional despre materialul realizat de Carmen Avram şi echipa ei", a declarat Mihai Gâdea.

 


Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat la CNN International şi este parte a INTACT Media Group.


×
Parteneri
Gestul șocant făcut ucigașul Mirelei. S-a întâlnit cu sora ei
x close