Antena 3 CNN Actualitate Media Parada de 1 decembrie, urmărită de români la Antena 3

Parada de 1 decembrie, urmărită de români la Antena 3

Parada de 1 decembrie, urmărită de români la Antena 3
02 Dec 2013   •   13:19

Transmisia paradei militare, realizată de Sabina Iosub şi Radu Tudor pentru Antena 3, a impus postul nostru de ştiri ca lider de piaţă pe toată perioada ceremoniei (desfăşurată în intervalul 11:00 – 12:19), pe targetul 18+ urban, informează Kantar Media. Peste 1.200.000 de telespectatori au urmărit cel puţin un minut din program, Antena 3 înregistrând o medie de 18,7% share şi 6,8% rating, depăşind astfel toate celelalte posturi de televiziune din România.


 
Vârful de audienţă a fost înregistrat la ora 11:21, când Antena 3 a atins 7.4% rating, 683.000 de telespectatori, şi 21% share, fiind lider pe intreaga piaţă.

De 1 decembrie, Antena 3 a propus publicului cinci valori naţionale care au fost susţinute de cinci echipe, formate din realizatorii postului şi invitaţii lor. Pe parcursul întregii zile, realizatorii Antena 3 s-au întrecut să-i convingă pe telespectatori să intre pe www.antena3.ro şi să voteze valoarea care credeau ei că reprezintă cel mai bine România ca brand de ţară. Membrii celor cinci echipe au pregătit surprize, momente inedite şi concursuri neaşteptate.
 
Media cotei de piaţă pe întreaga zi a fost de 7,7%, Antena 3 clasându-se pe primul loc în clasamentul televiziunilor de ştiri şi pe locul al treilea în topul general.



Tradiţia, continuitatea, umorul, frumuseţea şi personalităţile au fost cele cinci valori pe care jurnaliştii Antena 3 le-au susţinut şi promovat de Ziua Naţională a României, iar seara, la Ediţia Naţională moderată de Mihai Gâdea, fiecare echipă a prezentat un program special, plin de voie bună, care pleda pentru valoarea aleasă. Antena 3 a obţinut o medie de 3,5% rating şi 7,1% cotă de piaţă, o audienţă dublă faţă de următorul clasat în clasamentul posturilor informative.



Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: 1 Decembrie Antena 3 audiente antena 3
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close